Yapısal Özellikler
- Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
- Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
- Üretim esnasında kolay işlenebilme,
- Simit’in kendine has aromatik özelliğini koruyabilme,
- Simit’te ince, çıtır ve gevrek kabuk yapısına sahip ürün elde edebilme,
- Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
- Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,
Muhafaza Koşulları
Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.
Kullanım Önerileri
- Hamur yeterince su ile etkili bir şekilde yoğurulmalı ve bir süre dinlendirilmelidir.
- Hamur sert alınmamalıdır.
- İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
- Hamur yeterince su ile etkili bir şekilde yoğurulmalı ve bir süre dinlendirilmelidir.
- Hamur sert alınmamalıdır.
- İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
Ambalaj Seçenekleri
50 Kg’lık Polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır.
Ambalaj / Muhafaza


Teknik Özellikler
- Nem: 14.5 (Max)
- Glüten: 27 (Min)
- Protein: 10.5 (Min)
- Kül (K.M.’De) : 0.7-0.8 (Max)
- Sedimantasyon: 20 ml. (Min)
- Gecikmeli Sedimantasyon: 20 ml. (Min)
- Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)