Skip to content
English
Anasayfa
Kurumsal
Hakkımızda
Kurucumuz
Yönetim
Sunar Grup
Üretim Tesisimiz
Vizyon Misyon
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Politikası
Ar-Ge Merkezi
Kâr Dağıtım Politikası
Kamuyu Bilgilendirme Politikası
Pay ve Menfaat Sahipleri Politikası
Nuri Çomu Vakfı
Ürünler
Lüks Un Grubu
Ekmeklik Un Grubu
Raf Grubu Unlar
Sunar Yem Ürünleri
Kalite
Kalite Politikası
Laboratuvar Alt Yapısı
EYS (Entegre Yönetim sistemi) ISO 14001 ve ISO 45001 Politikası
Kalite Belgeleri
Hüner Un’a uluslararası ödül
Müşteri Memnuniyet Anketi
Sosyal Sorumluluk
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Politikası
Sunar Aydınlık Gelecek Programı
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları Politikası
Açık Pozisyonlar
Etik İlkeler
İletişim
Satış Temsilcileri İletişim Bilgileri
İletişim
Demo Talep Formu
Ustaya Sor
Profesyonel Baklavalık Un
Sunar Özlem Profesyonel Baklavalık Un, her çeşit baklava üretiminde kullanılır.
Yapısal Özellikler
Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
Yoğurma esnasında homojen bir hamur elde edilmesi,
Açılım esnasında kolay açılma ve yırtılmama,
Açılım esnasında kurumama ve yapışmama,
Ürünlere parlak renk verebilme,
Ürünlerde iyi kabarma Yüksek oranda şerbet ve yağ emebilme,
Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme,
Gevrekliğini ve parlaklığını uzun süre koruyabilme,
Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,
Kullanım Önerileri
Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.
İmalathanede açılımı olumsuz etkileyecek ve açılım esnasında kurumasını sağlayacak hava sirkülasyonu olmamalıdır.
Ambalaj / Muhafaza
Teknik Özellikler
Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 29 (Min)
Protein: 11 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.55 (Max)
Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 45 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)
Anasayfa
Kurumsal
Hakkımızda
Kurucumuz
Yönetim
Sunar Grup
Üretim Tesisimiz
Vizyon Misyon
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Politikası
Ar-Ge Merkezi
Kâr Dağıtım Politikası
Kamuyu Bilgilendirme Politikası
Pay ve Menfaat Sahipleri Politikası
Nuri Çomu Vakfı
Ürünler
Lüks Un Grubu
Ekmeklik Un Grubu
Raf Grubu Unlar
Sunar Yem Ürünleri
Kalite
Kalite Politikası
Laboratuvar Alt Yapısı
EYS (Entegre Yönetim sistemi) ISO 14001 ve ISO 45001 Politikası
Kalite Belgeleri
Hüner Un’a uluslararası ödül
Müşteri Memnuniyet Anketi
Sosyal Sorumluluk
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Politikası
Sunar Aydınlık Gelecek Programı
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları Politikası
Açık Pozisyonlar
Etik İlkeler
İletişim
Satış Temsilcileri İletişim Bilgileri
İletişim
Demo Talep Formu
Ustaya Sor
English