Sunar Özlem Pastalık Böreklik Un, ev kullanımına yönelik olarak; pasta, börek ve tüm unlu mamul ürünlerinin yapımında kullanılır.

YAPISAL ÖZELLİKLER
  •   Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  •   Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
  •   Kolay işlene bilirlik ve homojen hamur elde edebilme,
  •   İyi kabarmış, yüksek hacimli mamul ürün elde edilebilme,
  •   İnce ve parlak kabuk yapısına sahip mamul ürün elde edebilme,
  •   Mamul ürünlere aroma ve lezzet verme,
  •   Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  •   Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,
  •   Nem: 14,5 (Max)
  •   Gluten: 29 (Min)
  •   Protein: 10 (Min)
  •   Kül (K.M.’De) : 0.65 (Max)
  •   Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
  •   Gecikmeli Sedimantasyon: 39 ml. (Min)
  •   Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)
TEKNİK ÖZELLİKLER
AMBALAJ SEÇENEKLERİ

1 Kg’lık - 2 Kg’lık - 5 Kg’lık ve 10 Kg’lık Kraft ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

KULLANIM ÖNERİLERİ
  •   Hamur sert alınmamalıdır.
  •   Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  •   Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.
  •   Pasta ve Börek hamuru hazırlanırken katkı maddeleri (yağ, süt, süt tozu, yumurta vb.) ürünler uygun oranlarda verilmelidir.
  •   Üretim esnasında hava sirkülasyonu olmamalıdır. 
MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda saklanmalıdır.