Raf Grubu Unlar

Sunar Özlem Pastalık Böreklik Un, ev kullanımına yönelik olarak; pasta, börek ve tüm unlu mamul ürünlerinin yapımında kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
  • Kolay işlene bilirlik ve homojen hamur elde edebilme,
  • İyi kabarmış, yüksek hacimli mamul ürün elde edilebilme,
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip mamul ürün elde edebilme,
  • Mamul ürünlere aroma ve lezzet verme,
  • Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamur sert alınmamalıdır.
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.
  • Pasta ve Börek hamuru hazırlanırken katkı maddeleri (yağ, süt, süt tozu, yumurta vb.) ürünler uygun oranlarda verilmelidir.
  • Üretim esnasında hava sirkülasyonu olmamalıdır.
Teknik Özellikler
  • Nem: 14,5 (Max)
  • Gluten: 29 (Min)
  • Protein: 10 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.65 (Max)
  • Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 39 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)