Profesyonel Yufkalık Un

Sunar Özlem Profesyonel Yufkalık Un, el ve makine yufkası üretiminde kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Yoğurma esnasında homojen bir hamur elde edilmesi,
  • Açılım esnasında kolay açılma ve yırtılmama,
  • Açılım esnasında kurumama,
  • Yufkaların pişirme esnasında sert kenar ve kabarcık yapmama
  • Piştikten sonra su bırakmama
  • Makine yufkalarında dayanıklılık sağlaması
  • Yufkalar üst üste konulduğunda yapışmama
  • Yufkalarda homojen pişme
  • Sudan geçirme esnasında dağılmama ve yırtılmama
  • Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir.

Kullanım Önerileri

  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Yufka açımının daha iyi olabilmesi için hamur yeteri kadar dinlendirilmelidir.
  • Hamur sertliği oklava veya makine açımına göre ayarlanmalıdır.
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
Teknik Özellikler
  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 29 (Min)
  • Protein: 10 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.65 (Max)
  • Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)

Ambalaj / Muhafaza