Profesyonel SUN-1 Un

Sunar Özlem Profesyonel Sun-1 Un, tüm pasta ve börek çeşitlerinin üretiminde kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Yoğurma esnasında homojen bir hamur elde edilmesi,
  • Yoğurma ve üretim esnasında kolay işlenebilme,
  • Homojen gözenek yapısına sahip ürün elde edilebilme,
  • Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme,
  • Pişirme esnasında kenar yapmama,
  • Yaş pasta keklerinde istenilen homojen yapı ve kabarma,
  • Kuru pastalarda istenilen şekil alma özelliği ve gevreklik verme,
  • Böreğin parlaklığını ve görünümünü uzun süre koruyabilme,
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme,
  • Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.
  • Pasta ve Börek hamuru hazırlanırken katkı maddeleri (yağ, süt, süt tozu, yumurta vb.) ürünler uygun oranlarda verilmelidir.
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
Teknik Özellikler
  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 29 (Min)
  • Protein: 11 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.55 (Max)
  • Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 39 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)
Ambalaj / Muhafaza