Profesyonel Çeşitlik Un

Sunar Özlem Profesyonel Çeşitlik Un; milföy hamuru, erişte, mantı, her türlü pasta ve unlu mamullerin yapımında kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Homojen gözenek yapısına sahip ürün elde edilebilme,
  • Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme,
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme,
  • Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamur sert alınmamalıdır.
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler

  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 29 (Min)
  • Protein: 10,5 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.60 (Max)
  • Sedimantasyon: 30 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 30 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)