Profesyonel Baklavalık Un

Sunar Un ve Yem Profesyonel Baklavalık Un, her çeşit baklava üretiminde kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Yoğurma esnasında homojen bir hamur elde edilmesi,
  • Açılım esnasında kolay açılma ve yırtılmama,
  • Açılım esnasında kurumama ve yapışmama,
  • Ürünlere parlak renk verebilme,
  • Ürünlerde iyi kabarma Yüksek oranda şerbet ve yağ emebilme,
  • Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme,
  • Gevrekliğini ve parlaklığını uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.
  • İmalathanede açılımı olumsuz etkileyecek ve açılım esnasında kurumasını sağlayacak hava sirkülasyonu olmamalıdır.

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler

  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 29 (Min)
  • Protein: 11 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.55 (Max)
  • Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 45 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)