Papatya Pidelik Lavaşlık Un

Sunar Özlem Papatya Pidelik Lavaşlık Un; her çeşit pide, lahmacun ve lavaş ekmeği yapımında kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Yoğurma esnasında çabuk ve kolay kıvama gelme,
  • Pide ve lavaş hamurunun yırtılmadan açılabilme,
  • Pidelerde istenilen tabanı ve kabarmayı sağlama,
  • Mamul ürünlere güzel bir aroma ve lezzet verme,
  • Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamur sert alınmamalıdır.
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur kıvamlı ve yumuşak yoğurulmalıdır.
  • Hamur sıcaklığı 22-24 derece arasında olmalıdır.
  • Hamur yaklaşık 35 derecede fermantasyona tabi tutulmalıdır.
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler
  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 26 (Min)
  • Protein: 10 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.65 (Max)
  • Sedimantasyon: 28 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 28 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)