Küpeli Odun Ekmeklik Un

Sunar Özlem Küpeli Odun Ekmeklik Un, Kara Fırın’da pişirilen odun ekmeği üretiminde kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
  • İyi kabarmış, yüksek hacimli mamul ürün elde edilebilme,
  • Güzel bıçak açmış, ince ve parlak kabuk yapısına sahip mamul ürün elde edebilme,
  • Ekmeklere güzel bir aroma ve lezzet verme,
  • Ekmek katkısı kullanmadan yüksek kaliteli ürün elde edilmesini sağlar.
  • Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamur sert alınmamalıdır.
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi yoğurulmalıdır.
  • Hamur sıcaklığı 22-24 derece arasında olmalıdır.
  • Hamur yaklaşık 35 derecede fermantasyona tabi tutulmalıdır.
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler
  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 27 (Min)
  • Protein: 10.5 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 0.7-0.8 (Max)
  • Sedimantasyon: 27 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 27 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)