Kardelen Çeşitlik Un

Sunar Özlem Kardelen Özel Amaçlı Çeşitlik Un; unlu mamullerde, her türlü hamur işlerinde ve pastacılık ürünlerinde kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
  • İyi kabarmış, yüksek hacimli mamul ürün elde edilebilme,
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip mamul ürün elde edebilme,
  • Mamul ürünlere aroma ve lezzet verme,
  • Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamur sert alınmamalıdır.
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi yoğurulmalıdır.
  • Hamur sıcaklığı 22-24 derece arasında olmalıdır.
  • Hamur yaklaşık 35 derecede fermantasyona tabi tutulmalıdır.
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler
  • Nem: 14,5 (Max)
  • Glüten: 27 (Min)
  • Protein: 10 (Min)
  • Kül (K.M.’De): 0.65 (Max)
  • Sedimantasyon: 30 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 30 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.): 250 sn. (Min)