Gelincik Tandırlık Un

Sunar Özlem Gelincik Tandırlık Un; her çeşit köy ekmeği, tandır ekmeği ve sac ekmeği yapımında kullanılır.

Yapısal Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  • Kolay işlenebilirlik,
  • İçerdiği yüksek lifler sayesinde mamul üründe tokluk hissi verir, diyetiktir,
  • Hazmı kolaydır. Sindirim sistemi üzerinde düzenleyici etkisi vardır,
  • Karakteristik aroması ile lezzetli mamul ürün elde edebilme,
  • Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir,

Kullanım Önerileri

  • Hamur sert alınmamalıdır.
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir.

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler
  • Nem: 14.5 (Max)
  • Gluten: 23 (Min)
  • Protein: 7 (Min)
  • Kül (K.M.’De) : 1.75 (Max)
  • Sedimantasyon: 25 ml. (Min)
  • Gecikmeli Sedimantasyon: 25 ml. (Min)
  • Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)